Mellom2permer-I-dypet-Dikt-av-Vannringer-av-Ellen-Marie-Vea-oppslag
Boken ‘I Dypet Dikt av Vannringer’ av Ellen Marie Vea

Psykiske utfordringer på trykk

Mange av oss vil i løpet av livet kjenne på både oppturer og nedturer. Man kan ofte tenke at “ingen har det så ille som meg”. Men det er alltid noen andre der ute også.

Bokforlaget Mellom2permer har satt opp og trykket en diktbok for en forfatter som virkelig har fått kjenne på kroppen hvor ille det kan være. Hun har skrevet den første diktboka, som skal bli en trilogi. Det hun håper med denne boka er at andre som har det vanskelig skal kjenne seg igjen, og vite at de ikke er alene med tanker og følelser, og kanskje gjøre en tung periode litt lettere. Trilogien er skrevet på en slik måte at man skal se at det er en vei opp av dypet, opp til overflaten og videre oppover.

For å kunne fortelle litt om hvordan det er å leve med psykiske utfordringer, må jeg først foklare litt om min reise.

Artikkel skrevet av forfatteren til boka Dikt av Vannringer, Ellen Marie Vea

Mitt første traume skjedde allerede da jeg var seks år, men dette ble verken oppdaget eller tatt tak i da mamma var mer opptatt av å drikke og pappa bare så meg annenhver helg. Etter dette skjedde det ene traumet etter det andre i tillegg til at jeg hele perioden fra 1.klasse til videregående skole var skolens største mobbeoffer. (fortsetter under Les mer)