Ombrekking av bøker Vi setter tekst bilder og andre grafiske elementer sammen til en bokfil klar for trykking

Skanning


Trenger du hjelp til skanning av bilder, negativer, dias / slides eller dokumenter som skal inn i boka? Mellom2permer har det riktige utstyret for å få gjort denne jobben. Vi kan utføre alle typer digital avfotografering til meget god oppløsning og som gjengir et flott resultat i boka.

Vi skanner med høy oppløsning og denne skanneren er utviklet for å oppfylle behovene til de mest krevende grafiske anvendelser. Den klarer opptil 420 mm x 297 mm som tilsvarer A3.

Pris for skanning av dokumenter som skal inn i boka tar vi timepris dersom det er et betydelig arbeid. Hvis det er snakk om kun noen få dokumenter eller bilder, så tar vi ikke noe ekstra for dette. Dette avtaler vi på forhånd.

Vi tilbyr også digitalisering / skanning av lysbilder / dias, papirbilder, dokumenter, VHS filmer, Super 8 / Normal 8 filmer via vår avdeling M2P digitalisering. Les mer om dette på www.m2p.no

Digitalisering av dias / lysbilder og negativer, videokassetter og smalfilm 

Har du lysbilder liggende i skap eller skuffer du aldri får sett på? Det er flere gode grunner til å digitalisere lysbildene nå. Fremvisere blir stadig vanskeligere å få tak i. Lysbildene blekner også over tid. Dessuten er det lettere å dele bildene med familie og venner når de er blitt digitalisert.

JPG eller TIFF filformat?

Dette er de to mest vanlige filformatene for bilder. De fungerer på de aller fleste pc`er nettbrett og mobiler. JPG (eller JPEG) benyttes dersom man ikke skal bearbeide bildet senere. De blir ikke så store som TIFF og kan derfor være enklere å “håndtere”. TIFF lagrer bildefilen med nesten ingen komprimering. Dette filformatet benyttes ofte til bilder som senere skal redigeres. Fordi de ikke komprimeres på samme måte som JPG, vil bli store og dermed ta opp mer diskplass.  

Vil du lese mer om TIFF og JPG, så har vi en link her. 

M2P digitalisering

Vi fikk raskt mange digitaliseringsoppdrag. Vi valgte å rendyrke dette under navnet M2P digitalisering. Dette er en underenhet av Bokforlaget Mellom2permer AS. 

Har du gamle videokassetter og smalfilm som Super / Normal 8 liggende, så sørger vi for å få dette digitalisert og tatt vare på for kommende generasjoner. Se mer om disse tjenestene med priser på hjemmeisen M2P digitalisering.

Skanning

Les mer

Bilderedigering

Les mer

Manusgjennomgang

Les mer

Språkvask

Les mer

Korrekturlesing

Les mer

Ombrekking

Les mer

Satskorrektur

Les mer

Bokomslag

Les mer

Innbinding

Les mer

Trykking

Les mer

Etterbehandling

Les mer

Kontakt oss