mellom2permer referanser nils ole oftebro trollet som gråt

Trollet som gråt

‘Trollet som gråt, av Nils Ole Oftebro.

Hei!

Jeg er skuespiller og tegner. Gjennom årenes løp har jeg tegnet portretter til intervjuer og illustrert et par barnebøker. Jeg er jo en gammel bestefar nå og ser på alt som var vanlig i min ungdom, men som nå blir borte. Jeg føler meg litt som et troll som forsvinner sammen med huldra og nøkken og dverger og hekser og de rare figurene som bodde i skogene i gamle dager, og som nå er blitt bilder på iPad’n. Denne boka er historien om et ensomt troll som aldri selv fikk trollbarn, men gjerne ville vært et bestetroll. Alt i skogen hører sammen, så han vedlikeholder og hjelper trærne i skogen til å trives.

Nils Ole


Nils Ole tok kontakt med oss for å få satt sammen og trykket boka. Da hadde han allerede skrevet et eventyr som han ville gi ut i bokform til sine barnebarn. Hovedpersonene er to av hans barnebarn. Trollet som gråter, er et troll som føler seg ensomt og har det vanskelig og han tror ikke at han kan få venner. Trollet kidnapper barna og oppfører seg ikke så pent. Men Ada og Ole er empatiske og smarte og overbeviser trollet at han kan få venner og få det bedre. På denne måten blir Ada og Ole så gode venner med han at de koser seg med kake sammen. 🙂

Hans Olaf, Bokforlaget Mellom2permer AS

Har du også, som Nils Ole Oftebro, noe du ønsker å få satt opp og trykket så er det bare å henge på. Snipp, snapp snute. Trykk her. Dette eventyret er slettes ikke ute. 

mellom2permer-referanser-nils-ole-oftebro-trollet-som-grat-2

Ønsker du å kjøpe boka?

Format høyde 320 mm / bredde 255 mm
Antall sider 63
Pris kr 349,-
Dedikert hans barnebarn 
Det følger med en liten rebus som bygger på spørsmål fra boka
Denne er trykket i et begrenset opplag og selges kun hos oss i Bokforlaget Mellom2permer AS.

Omslaget er foliert og tåler smuss fra barnehender. Boka er full av flotte, detaljerte tegninger laget av Nils Ole. Tilbakemeldinger fra barn er at den er «litt skummel», men veldig fin og spennende, og perfekt å lese sammen med en voksen.

Benytt kontaktskjema nedenfor og vi bekrefter i form av faktura som sendes til mailadressen oppgitt her. Porto kommer i tillegg. Boka kan hentes i Øverskogveien 4, 3410 Sylling, etter avtale. 

   


   

  ‘Trollet som gråt – Bestefar forteller’, av Nils Ole Oftebro.

  Kjære Hans Olaf.
  Tusen takk for fantastisk samarbeid, for din fantasi, positivitet og bidrag til at boka ble noe av. Uten din kunnskap og dine forslag hadde dette lett blitt liggende i skuffen. Jeg er så stolt når jeg ser på boka vi har vært sammen om å lage. Nok en gang; Takk!

  Vennlig hilsen
  Nils Ole Oftebro