Personvernerklæring / Behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for Din prosjektledelse as med websiden mellom2permer.no (en del av selskapet Din prosjektledelse as). Din prosjektledelse as er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på disse nettsidene.

Personopplysninger som behandles
Din prosjektledelse as vet hvor viktig det er med integritet for våre kunder, og målet med denne erklæringen er å gi deg en tydelig beskrivelse av hvordan vi samler inn, bruker, viser, overfører og lagrer opplysningene dine, slik at du føler deg sikker på at personopplysningene dine er i trygge hender. 

Informasjon som innhentes: 
Fornavn, etternavn, tlf nummer, e-postadresse samt evnt foreningsnavn / firmanavn. Det samles ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Hvordan informasjon innhentes?
Nettstedene samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider og via telefon og e-post. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. 
 

Formålet med informasjonen som innhentes
For å kunne sende relevant informasjon, og tilby en så god tjeneste ovenfor våre interessenter som mulig.  

Hvem behandler dine personopplysninger / Utlevering av informasjon til tredjepart
Våre ansatte behandler dine personopplysninger i sitt daglige virke, for å kunne levere våre tjenester. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger også til våre samarbeidspartnere som f.eks. flyselskaper, hoteller, guider ol. Kun nødvendige opplysninger for den enkelte leveranse utleveres. Dersom en reise arrangeres utenfor EU/EØS området vil dine personopplysninger, med de samme begrensninger som ovenfor, kunne bli utlevert til våre samarbeidspartnere der. 

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på info@dinprosjektledelse.no. Informasjon slettes automatisk av Din prosjektledelse as etter 3 år. 

Informasjonssikkerhet
Vi sikrer dine personopplysninger ved et kontinuerlig IT-sikkerhetsarbeid gjennom brannmurer, antivirusprogram og fokus på trygge lagringssystemer. 

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. 

Kontaktinformasjon
E-post: info@dinprosjektledelse.no 

Din prosjektledelse as
Øverskogveien 4
3410 Sylling