Digitalisering av dias, negativer slides og dokumenter Det er viktig at alt som skal inn av bilder og illustrasjoner holder høy kvalitet

Digitalisering av dias, negativer og dokumenter 

Digitalisering av dias, negativer slides og dokumenter Det er viktig at alt som skal inn av bilder og illustrasjoner holder høy kvalitet

Det er viktig at alt som skal inn av bilder og illustrasjoner holder høy kvalitet.

Gamle dokumenter som f.eks. kontrakter og portretter er ofte større enn mange skannere kan håndtere. Dette kan by på utfordringer. Det er selvsagt mulig å skanne i flere omganger, for senere å montere dette sammen, men det blir aldri helt bra. Hos oss kan du få skannet dokumenter helt opp til 420 mm x 297 mm. Dette tilsvarer A3 i størrelse.  

Bokforlaget Mellom2permer AS har en egen hjemmeside for rene digitaliseringsoppdrag av lysbilder, negativer, videoformater, smalfilm, dokumenter og papirbilder.

Det er en stor jobb og et artig puslespill å finne bilder og illustrasjoner til boka man skriver på. Mye av dette er ofte ikke digitalisert. Det kan være et fotoalbum med gamle, morsomme svart/hvitt bilder eller dias / slides som var svært populært i sin tid. Mange har dias / slides samlinger rundt i de tusen hjem. Vi digitaliserer disse for deg. Det samme gjør vi med negativer.   

Vi benytter en skanner med høy oppløsning som er utviklet for å oppfylle de mest krevende grafiske oppgavene. Underveis i digitaliseringen kan vi også fjerne flekker, røde øyne, riper og striper. Bildene kan ofte med fordel gjøres lysere. Det siste er ofte viktig på gamle svart / hvitt bilder før trykking. Dette gjør vi enten i skanneprosessen med vår Epson Expression 12000XL Pro med tilhørende SilverFast program, eller i Adobe Photoshop som også er et utmerket verktøy for bilderedigering. 

Om du ikke har et bokprosjekt, men allikevel ønsker å digitalisere dias / slides, negativer og andre dokumenter, så er det bare å ta kontakt. Du når oss via kontaktskjema, mail eller telefon. Ved å trykke på chattebobla nederst i høyre hjørne kommer du i kontakt med oss direkte (innenfor chattens åpningstid).  

Se også hjemmesiden til M2P digitalisering som er en del av Bokforlaget Mellom2permer AS

Til forsiden