Det var denti´2020

Lier Historielag`s årbok «Det var denti´» – 2020

Forfattere har ideer om hvordan en bok skal bli. Fagfolk vet hvordan de skal gjøre ideen til virkelighet.

En bok blir til mens man jobber med den. Underveis dukker det nesten alltid opp forbedringsmuligheter. Da trengs det fagfolk som får med forbedringene uten unødvendige forsinkelser og store kostnader.

Samarbeidet med Hans Olaf Heslien har vist at han har et godt grep på design, bildebehandling, ombrekking og kontakt med trykkerier, for bare å nevne noe.

Det oppleves trygt å samarbeide med Heslien om produksjon av bøker og andre trykksaker.

Knut A. Andersen
Redaktør av årboka 2020

Videoproduksjon for Peer Gynt Tours

Jubileumsbok for Team Sande

Sande Sportsklubb – Team Sande

Jubileumsbok 1995-2020

 

Gratulerer med 25-årsjubileum Team Sande!

Tusen takk for at jeg fikk jobben med å produsere jubileumsboken deres.

Med hilsen
Mellom2permer

Lier under andre verdenskrig

Lier Historielag / Det var denti´

Lier Historielag har gjennom mange år gitt ut ei årbok med lokalhistoriske artikler.  Boka distribueres til våre ca. 580 medlemmer og legges også ut for salg. I 2017, sto vi i en vanskelig situasjon. 

 

Hva skulle vi gjøre nå? Hvem kunne overta et slikt  profesjonelt arbeid? Vi tok kontakt med Hans Olaf Heslien, som for øvrig er medlem av Lier Historielag, og spurte om han kunne tenke seg å overta. Han hadde den gangen designet et annet historisk hefte, så noe erfaring hadde han. Vi var glade da han bekreftet at han skulle hjelpe oss. Da hadde han også skaffet seg et mer avansert dataprogram.     

Han har nå designet og brukket om tre årbøker for oss, 2017, 2018 og 2019, med et resultat vi er meget godt fornøyd med. I tillegg til det faglige, har han et lunt og behagelig vesen og er veldig hyggelig å samarbeide med. Vi kan derfor gi ham vår beste anbefaling. 

 

John Willy Jacobsen, Årbokredaktør og lokalhistorisk forfatter
Thor Sørli, Leder Lier Historielag årene 2011-2020

Øverskogen Skole / Øverskogen VEL

Øverskogen Skole`s jubileumshefte 1915 – 2015 var det aller første ombrekkingsoppdraget jeg tok på meg. Dette var starten på det som senere skulle bli Mellom2permer. Jeg har også i senere tid satt opp hjemmesiden og laget en brosjyre for Øverskogen Skole / Øverskogen VEL.

Jubileumshefte
Hjemmeside